Stambogskontorets sagsbehandlingtid – er i den grad afhængig af hvorvidt i som hesteejere har fulgt og opfyldt de vejledninger i som hesteejere får på Stambogskontorets hjemmeside, samt de mails i modtager fra Stambogskontoret.

Pt. er føllets chipmærknings skemaer på vej ind … Der er desværre en del hesteejere der har misset mailen med skemaerne fra WF med føllet IDnummer og chipmærkningsskema – og der er desværre mange mangler på skemaerne ift de krav der er fremsat – det tager tid for Stambogskontoret at følge op på dette – Vi opfordrer derfor alle avlere til at være mere omhyggelig med skemaerne/at udfylde skemaerne korrekt sammen med chipmærkeren- da det forlænger behandlingstiden for andre hesteejere hvis DU ikke sikre at alle krav er opfyldt på dit skema.

Fremover opkræves der gebyr når Stambogskontoret skal rykke for oplysninger pga. manglende informationer på chipmærkningsskema m.v.

Behandlingstiden er 3 uger fra Stambogskontoret har modtaget chipmærkningsskemaerne og at skemaet er udfyldt og kravene er opfyldt –FØR VI kan udstede pas og ejercertifikat på din føl.

Vær også opmærksom på at dyrlæger og POST DK ikke altid får indsendt skemaerne inden for tidfristen, spørg derfor din dyrlæge først – inden du kontakter Stambogskontoret;-)