Stambogskontoret personale er embedsmænd og arbejder udelukkende efter gældende lovgivning og DI/FEIFs regler. Den gældende EU/DK lovgivningen, DI stambogsreglement, FEIF regler, og procedurer bestemmer lige præcis hvilke krav der er i din sag – dvs. det er ikke personalet der er “skyld” i at du som hesteejer får fremsat ekstra krav ifm. bestillinger og registreringer – og alle sager/hesteejere behandles ens – uanset hvilken trist/træls baggrund der ligger bag sagen.

Alle regler og vejledninger kan læses her på hjemmesiden. Hvis du er i tvivl om krav og regler, så bedes du kontakt os og vi vil gerne hjælpe dig – Det er udelukkende Stambogskontorets personale som har kompetencen til at forklare og hjælpe dig jf. de gældende love og regler.

Vi ved det er rigtig træls når der kommer ekstra krav/omkostninger til jer hesteejerne – men kravene stilles for at sikre at lovgivningen og FEIF/DI regler er overholdt, at afstamningen på hestene er sikret, og at omkostninger i hver enkelt sag dækkes.

Husk på: Følger hesteejerne gældende regler og vejledninger,  så kommer der IKKE ekstra krav/ekstra sagsbehandling/eller ekstra behandlingstid og omkostninger i forbindelse med sagen.

Stambogskontoret er et uafhængig kontor under DI

Vi opfordre derfor hesteejere til at følge reglerne og lovgivningen og den samtale /korrespondance man har med Stambogskontorets personale 1) Administrationsmedarbejder pr. telefon og mail: Terry Christensen eller 2) Stambogsfører Zanni Biering, der begge er ansat til at administrere kontoret ift. Fødevarestyrelsens bekendtgørelser, DI generalforsamlingens godkendelse af DI stambogsreglementet og øvrige beslutninger.

Mvh Stambogskontoret

Zanni Iben Biering